BLI ÖVERRASKAD

Många kan inte föreställa sig hur fint det kan bli i ens eget hem. Men med små medel kan vilken lägenhet och vilket hus som helst lyftas till en högra attraktionsnivå. På så sätt kan affären gå snabbare och dessutom bli lönsammare. Här kan jag komma in och hjälpa dig, så att din bostad visar sig från sin bästa sida. Du ska också veta att kostnaden för att anlita en stylingfirma är avdragsgillt vid en försäljning.

Styling konsultation

Jag kommer hem till er och tillsammans går vi igenom rum för rum. Parallellt får du konkreta tips och råd om vad som kan göras för att lyfta helhetsintrycket. Ett sådant möte tar 1-2 timmar.

Pris: 1495 kr inkl moms

Fotostyling

Ibland kan brist på tid, ork och kunskap ligga i vägen för att du ska styla din bostad själv. Men om du sköter eventuella inköp, plockar undan och städar enligt mina råd, så dekorerar jag upp din bostad med befintligt material.

Då ingår:
- Nya och fräscha snittblommor, max 1 gång
- Nya ljus, max 1 gång
- En stylist, max 4 timmar
- Eventuell rekvisita för fototillfället.

Pris: 5000 kr inkl moms

Kompletteringsstyling

Vid behov kan du också låna möbler och dekorationsmaterial från DesignLyftet. På så sätt blir det ännu enklare att visa bostadens alla möjligheter.

Då ingår:
- En fotostyling/se ovan
- Eventuella inköp av nya växter, max 1 gång
- Komplettering och hyra av möbler inför fotografering och visning.*

Pris: Be mig om en offert

* Priset är baserat på antalet produkter och tiden för frakt, montering och utplacering. Uthyrning gäller som standard 2 månad från fototillfället. Önskar du behålla produkterna längre, så kan en extra kostnad tillkomma.