Om oss

Välkommen till oss,

Mitt namn är Josefine Aiff och jag grundade detta bolag år 2017, då under namnet Designlyftet.

Jag har alltid varit svag för färg och form men det var när mina föräldrar skulle inreda sitt första hotell, jag var 8 år, som idén om att jobba med inredning dök upp för första gången. Denna tanke blev tillslut hela mitt utbildning- & yrkesliv. Jag är utbildad inredningskommunikatör, vilket bidragit till företagets grundsten – unik- & helhet, för att ge bästa resultat. Men som barn till entreprenörer inom hotell & restaurangbranschen och inredare till många olika företag, lär man säg att det inte är så enkelt att bara köpa nytt och göra om.

Under de senaste åren har jag haft olika inredningsprojekt både till hotell, restauranger, kontor & privata hem runt om i Sverige. Lokalt har jag även jobbat aktivt med homestyling. År 2019 blev jag även utsedd till ”Årets Nyföretagare” i Varberg och idag driver jag min studio ute på Brukstorget, då med hjälp av mina kollegor.

Idag är vi ett litet gäng nördar – som älskar att jobba & snacka inredning.

Jag ser en styrka i våra olika erfarenheter och gemenskap – att det är tillsammans som vi skapar den bästa inredningen och det är tillsammans med dig som kund som vi får lov att praktisera den.

Jag vill att vi tar ansvar för att ni som kund ska få den bästa tänkbara service som vi kan ge, att ni får en inredning som är hållbar, inte slösar med resurser men ändå ger det där lilla extra som ni är ute efter.

Min vision är att en dag ska skapa Sveriges mest omtalade miljöer och likväl som det är en dröm – så vet jag att den drömmen kan jag aldrig nå ensam….

 

Varmt välkommen att höra av dig eller besöka oss i studion!

 

Med Vänliga Hälsningar

Josefine Aiff

Jag brinner för.....

Jag brinner för att skapa unika och snygga miljöer, att lyssna på mina kunder, känna in era önskemål och omsätta dem i praktiken.

Egentligen handlar det om känslor, om hur vi människor påverkas av god design och vackra, stilfulla miljöer som kan lyfta ett företags varumärke eller ett hem som behöver ett nytt ansikte.
Där av namnet DesignLyftet.

 

Erfarenhet och utbildning

På vägen mot att skapa DesignLyftet har jag utbildat mig till inredare, homestylist, inrednings- och butikskommunikatör, dessutom varit inredningssäljare hos ett av de större företagen i möbelbranschen.

Det startade med.....

Redan som sjuåring fick jag ett eget rum och möjligheten att inreda det precis som jag ville.

Då visste jag inte att inredning och styling kan lyfta vilket varumärke som helst. Inte heller att det kan påverka ett företags affärer och en privatpersons chanser att få bättre betalt för sitt hus eller sin lägenhet.

Efter ett par år sa min mamma att jag borde ägna mig åt inredning när jag blir stor. Jag förstod inte riktigt vidden av hennes kloka konstaterande, men på något sätt, har hennes ord sedan dess väglett mig i mina yrkesval.