Så jobbar vi

Som oberoende inredningskonsulter stöttar vi er i samtliga faser i ert inredningsprojekt.

Vi har bra kontakter med hantverkare & leverantörer som gör att vi kan handplocka och det som behövs för att uppnå det önskvärda resultatet och göra det smidigt för er som kund.

Vi arbetar främst med helhetsuppdrag, där processen går från idé, analys, planlösning, färgsättning, material-och produktval till inköp & slutfix.

Men vi älskar det unika i varje projekt och skräddarsyr ofta uppdrag, då vi vet att alla projekt är olika och har olika förutsättningar.

I våra projekt är det alltid det upplevda unika resultatet som viktigt.

Vi tar gärna hänsyn till eventuellt tidigare möblemang samt att inte att inte slösa med onödiga resurser, likväl som den nya inredningen ska spegla den nya visionen, hålla över tid och skapa ett mervärde för de som vistas och upplever miljön.

Hör gärna av er till oss, eller besök oss i vår studio – så tar berättar vi gärna mer.

Vi arbetar mot offert eller löpande timmar, Hos oss kan även du som företagskund leasa inredningen.

Så här kan processen se ut:

  1. Första möte, Vision & förväntningar
  2. Offert & tidsplan
  3. Andra möte, Idé & Analys
  4. Tredje presentation i studion – Planlösning, Färgsättning, Material- och produktval
  5. Offert & Revideringar
  6. Påbörjat projekt
  7. Hantverk & inköp
  8. Montering
  9. Slutfix

Vi utför även Homestyilng till Bjurfors i Varberg. Vill du veta mer om detta – kontakt Therese@josefineaiff.com och spana in våra stylingar på instagram josefineaiff.interiordesign_styling

Så jobbar vi

För mig som inredare gäller det att skapa miljöer som bidrar till ökad trivsel och som lockar fram känslor som visar ditt företag eller ditt hem från sin bästa sida. Som oberoende inredningskonsult är jag ett stöd i alla faser från start till mål, med idékonsultation, idé & skiss, material & produktval och färgsättning till inköp och slutstyling. Du väljer om du behöver hjälp genom hela inredningsprojektet eller att köpa en eller flera separata tjänster när det gäller smärre förändringar.

Med många års erfarenhet vet jag vad som behövs och vad som efterfrågas, mitt fokus ligger i att ta fram den bästa lösningen utifrån era behov. Jag jobbar givetvis med de produkter som jag vet ger ett bra resultat med respekt för miljön och dessutom bra för din plånbok.

Stort eller litet projekt

Oavsett stort eller litet projekt hjälper vi dig i mål. Du kanske vill att vi ska ta ett helhetsgrepp för hela processen från start till mål. Med eller utan tidigare idéer hjälper jag till genom hela inredningsprojektet. Mitt fokus är givetvis att ni ska få ut det bästa av lokalerna med avseende på företagets attraktionskraft och varumärket, men givetvis även komforten för de anställda.

Eller så vill du att vi ska finnas med i delar av projektet och självfallet kan ni också köpa en eller flera separata tjänster om det gäller smärre förändringar.

Oavsett vilket så utgår vi alltid utifrån kundens unika behov. Vi hjälper dig att hitta lösningar med färg, form, möblering, ljussättning och detaljer som ger harmoni och kreativitet vackra, funktionella miljöer med människan i fokus.  

Kundens unika behov

I dialog med dig utgår vi från era unika behov, er stil och era förväntningar. Det är viktigt att du som beställare känner dig delaktig i processen från start till mål, jag brukar därför presentera det förslag som jag utformat på en så kallad moodboard med innehållande färgförslag och möbleringsplan. Detta för att du ska få en känsla över det som jag tänkt, det innebär en överskådlig bild av slutresultatet, en utgångspunkt att luta sig mot under projektets gång.

Därefter levererar jag ett komplett dokument med färg- och materialval, möbler, belysning och textilier i linje med de diskussioner vi fört.  Här finns också pris och inköpsställen inkluderade.

Nöjda kunder och Inspirerande projekt

För mig på Designlyftet är det viktigt att jag kan överträffa eller infria dina förväntningar, därför arbetar jag alltid nära mina kunder i dialog så du kan känna dig delaktig i processen och inte få några oväntade överraskningar.

Inredning ligger mig varmt om hjärtat, därför jobbar jag helhjärtat med alla projekt med ett öppet sinne och är inte rädd för utmaningar.

Oavsett om det handlar om ett kontor, en restaurang eller ditt sovrum, brinner jag för att skapa unika och snygga miljöer, att lyssna på mina kunder, känna in era önskemål och omsätta dem i praktiken